Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.02.2021 19:38 - БЕЗУМИЕТО ВЗЕМА ВРЪХ !
Автор: jitanosten Категория: Други   
Прочетен: 936 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

БЕЗУМИЕТО  ВЗЕМА  ВРЪХ !

    Всичко, което преди година ни се струваше невъзможно и приемахме като конспирация, се случва в ужасно бързи темпове! Сатанистите продължават войната с такава човеконенавист, че докато обикновените хора се осъзнаят, вече ще са ваксинирани с някоя от изработените отрови! Най-гнусни са журналистите по телевизията, заедно с министъра на здравеопазването и членовете на НОЩ! Те открито се гаврят с хората, като лъжат че поради големия интерес към ваксините, те не достигат! Всичките мръсни номера са извадени от торбата и се реализират като в някакъв маймунарник! Зомбирането от екрана продължава зверски и вече дори има известен ефект! Появяват се възрастни, наивни хора, които след гледане на новини в продължение на година, вече приемат едва ли не за нормално да ходят с парцали на муцуните, да ги дупчат с отрови през два - три месеца и да не общуват с никого! Целите на изродите Гейтс, Шваб, Мъск, Ротшилд, Рокфелер и пр. се постигат къде доброволно, къде насила! В част от Испания, където корумпираните управляващи са недосегаеми, е въведено вече задължително ваксиниране и дори глоби от 60 000 евро за тези, които откажат да приемат отровата в тялото си! Глупаците са много и се подчиняват с надеждата, че с поредната ваксина всичко ще свърши и те ще си върнат свободата отново! Да, в едно определено са прави! Ще свърши, но не ограничението на правата им да дишат или да ги оставят на спокойствие, а ще свърши ЖИВОТЪТ ИМ! Те ще умрат, следствие тези отрови, защото САТАНАТА  е сред хората и вилнее! Вече десетки пъти бе доказано, че кромида не е нито толкова заразен, нито толкова смъртоносен! Той е използван нагло като плашило за зомбиране на ограничени и прости хора! Върви с пълен ход полагането на БЕЛЕГА  НА  ЗВЯРА !

   И не знам, как да обясниш на някой обикновен, наплашен човек, че всичко е една гнусна манипулация, целяща вземането на душата и живота му?! Как не проумяват много хора, че това което се случва е ОТВРАТИТЕЛНА  ВОЙНА,  НОСЕЩА  СМЪРТ ?!!

   Струва ми се, че все още има човеци, които мислят с главите си и които не желаят да бъдат превръщани в роби или биороботи! На тях разчитам донякъде, защото ако при едно насилствено ваксиниране се опрат възможно повече хора и насилниците се озоват там, където искат да пратят  потърпевшите, може всички да разберат, че силата е наша! Ако се обединим и то не само в Интеренет, а в реалния живот, ако отвърнем на убийците адекватно, може да заслужим правото си да живеем без насилие над нас! Само с чакане и постове във Фейса не става!

 

   Красимир   Бачков




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: jitanosten
Категория: Политика
Прочетен: 1430195
Постинги: 936
Коментари: 767
Гласове: 1551
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031