Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.09.2011 20:01 - 'Новият Световен Ред'- голямата цел на невидимата власт
Автор: rainman Категория: Политика   
Прочетен: 1135 Коментари: 1 Гласове:
0



 Медиите упорито поддържат както параноята, така и възхвалата за „ Новия Световен Ред”, които скрити, но могъщи сили съзнателно и целенасочено създават уж за наше добро. А в същност, те го правят за своя собствена изгода. Някои тайно, но други съвсем явно и дори с чувството, че влизат в благородната роля на „месия“.

И ние знаем кои са те, кои са силните на деня, които определят дневния ред на човечеството – това са големите еврейски банки начело с ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ НА САЩ, които печатат и раздават хартиените пари!

Представен като продукт на промяната на предходния век, който е характерен с яростния си фанатизъм, Новият световен ред е антиподът на шокиращите “Протоколи на Сионските мъдреци”от 1892 година.

Но странното е, че и Протоколите и Новият ред се създават от евреите и затова, с тайнствеността около тях, върви и недоверието.

В същото време, историческите събития през 20 век съвсем недвусмислено сочат, че Протоколите имат и пророчески характер.

„Повечето от привлечените в конспирацията, за изграждането на Новия Световен Ред са били и продължават да бъдат евреите. Но не са малко и такива, които не симпатизират на сионизма. Следователно конспирацията – Нов Световен Ред определено не е само еврейско дело” – твърди социолога Джим Браун.

Понятието “Нов Световен ред” е било използвано многократно през изминалия век от проповедниците на централизираното световно управление. Под окултната незавършена масонска пирамида, с окото на Хор – Луцифер на върха върху Държавния печат на Съединените Щати, на заден план се четат думите:
„NОVUS ORDO SECLORUM”, което в превод от латински означава: “Нов Ред през Вековете”, но се превежда като НОВ СВЕТОВЕН РЕД !

През 1913 година, когато се приема Федералния резерв,президентът Уудроу Уилсън пише следното свое признание:
“Откакто аз влязох в политиката, имах възможността да се докосна до много лични възгледи и мнения. Някои от най-могъщите мъже на Съединените щати, в полето на търговията и манифактурната промишленост, бяха изплашени от нещо.
Те знаеха, че има някаква си власт, някъде тук организирана, толкова невидима и наблюдателна, толкова синхронизирана и толкова всепроникваща, че те предпочитаха да не говорят повече, в случаите на осъждане действията на тази невидима власт.”

През 21 ноември 1933 година, президентът Франклин Рузвелт пише писмо до полковник Едуард Хаус, личен съветник на президента Уудроу Уилсън, в което казва:
“Действителната истина за положението, тъй както го познаваме ти и аз е, че финансовият сектор в големите центрове притежава нашето Правителствено управление от времето на Андрю Джексън.” – президент през 1829–1837 г.

Това, че съществува неявна група финансисти, които зад сцената контролират правителството, е било многократно коментирано от различни компетентни лица и достоверни източници на информация не само в САЩ, но и в Европа.

Уйлям (Бил) Клинтън – президент през 1993 – 2001 г.изпитвал почит към наставника си в университета Джорджтаун – професор Карол Куигли.
Професорът е оказвал съществено влияние върху живота на Клинтън. В записките си “Магнус опус”-Трагедия и надежда от 1966 г. Куигли пише:

 

“Съществува, и е съществувала от поколения насам, една международна мрежа, която ръководи и в голяма степен направлява радикалните консервативни убеждения, с които комунистите действат.
В действителност, тази мрежа, която можем да назовем Кръгла маса, няма никакво предубеждение за сътрудничество с комунистите или която и да е друга група, както впрочем често се случва”.

„Аз зная за операциите на тази мрежа, тъй като съм я разучавал от 20 години и от две години насам бях допуснат до нея, за да прегледам нейната документация и секретни архиви.
Аз нямам отношение към нейната работа, нито към нейните цели, въпреки че цял живот съм бил плътно в нейната работа и нейните инструменти. Бил съм свидетел, в миналото и до неотдавна, на не малко от нейните стратегии, но като цяло моето главно различие от общоприетото мнение е, че тя иска да остане незабелязана, а аз смятам, че нейната роля в историята е достатъчно значителна за да остане като такава.”

Новият Световен Ред – не чрез описания, а чрез фактите, такива каквито са и постиженията на тези, които се стремят този Ред да стане действителен!

Ето неговата хронология:

Полковник Едуард М.Хаус, съветник на президента Уудроу Уилсън е организаторът за създаване структурите на Новия Световен Ред.
На 30 май 1921г. на среща уредена от полковник Хаус, известни британски и американски личности основават Кралски Институт за Международни отношения във Великобритания, както и Институт за международни отношения в САЩ.
Две години по-късно, полковникът обединява английския и американския институти за международни отношения в Съвет за Чуждестранни Връзки /CFR/.

На 15 декември 1922 г.Съветът за Чуждестранни Връзки чрез страниците на собственото си списание “Чуждестранни отношения”, дава своето одобрение за Световното управление – за НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД!

Една от основните идеи на новото управление е, че националността следва да бъде оставена да изчезва, пред изискванията на човечеството като цяло.
В името на Световното управление, отделнте националности нямат никакво значение и престават да съществуват.

„Световното правителство недвусмислено е вече на хоризонта от няколко години и въпреки че от това се получава едно безкрайно състояние на страх, напрежение и недоволство, не може да се констатира, че има формирана или организирана опозиция” – казва известният английски писател с леви убеждения Херберт Уелс.

На 28 октомври 1939 г. Джон Фостър Дълес, тогавашен държавен секретар, предлага Америка да бъде водеща сила в прехода, в който ще направлява полунезависимите и полусуверенни държави, взаимно да се обвържат и да образуват “лига” или “федерален съюз”.

На 28 юни 1945 г. Президентът Труман в своята реч подкрепя съставянето на Световното правителство:“Би било много по-лесно за нациите да се развиват в рамките на една Световна република, която да бъде република на Обединените Нации”.

През юли 1948 г. сър Харолд Бътлър от Съвета за чуждестранни връзки в книгата си „Международни дела“ видя Новият Световен Ред да придобива реални очертания. Той пише:
„Колко далеч назад останаха нациите, които от векове насам се обособяваха, живеейки по между си в разделение и колко различен е техният път на развитие в сравнение с нациите, които се обединяват? Колко просто би било те да се подготвят да пожертват част от своя суверенитет, без което не би могло да се създаде никакъв ефективен икономически или политически съюз. Извън външно наблюдаваното объркване, новият свят придобива очертания, което може да постави началото на пътя към новия ред.Това би било началото на действителните ОН (Обединени Нации), обединени от общата вяра и измъкнали се от разделящата ги индивидуалност.“

На 9 февруари 1950 г. сенатският подкомитет за чуждестранни отношения въвежда сенатската резолюция №66, която започва със следното:
„В името на постигането на Световния мир и справедливост, настоящата харта на ООН трябва да бъде променена, за да осигури истинска конституция за световно управление.“

През 1976 г. Джордж Буш става директор на ЦРУ и се превръща в основен действащ фактор на Съвета за чуждестранни връзки и на Новия Световен ред.

На 7 декември 1988 г. съветския президент Михаил Горбачов призовава за взаимен консенсус:
“Световният прогрес е възможен единствено в търсене на универсален консенсус, за да можем да се придвижваме напред към Нов Световен Ред”.

На 12 май 1989 г. президентът Буш кани Съветският Съюз да се присъедини към Новия Световния Ред.
Пред дипломиращите се студенти в Тексас Юнивърсити, Буш заявява че САЩ са готови да приемат Съветския Съюз в “Световния Ред”.

В различните общества на многовековното човешко развитие, реално са се утвърдили две основни разновидности на управление.
Първата е „отворената”, „откритата”, проявяваща се като комунизма, фашизма или други подобни форми на прилагане на властта.

Но наред с първата, има и една втора, много по-ефекасна разновидност – тази на „закритата“,“затворената“ форма на управление, която е маскирана като свобода и демокрация.
Та нали хората не биха се бунтували срещу това, че не са свободни, щом мислят, че са свободни?

НЕВИДИМАТА ВЛАСТ или ”НОВИЯТ СВЕТОВЕН РЕД”, начело на които стоят евреите, очевидно са от втората разновидност на управление.




Гласувай:
0



1. christos - нека да направим нещо за себе си
12.09.2011 20:38
Подкрепете инициативата БЪЛГАРИЯ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ
christos
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rainman
Категория: Новини
Прочетен: 454679
Постинги: 223
Коментари: 170
Гласове: 574
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол