Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.06.2015 20:05 - ВАТИКАНА ДАВА СТАРТ ЗА МАСОВО ОБЕЗЛЮДЯВАНЕ НА ЗЕМЯТА
Автор: budha2 Категория: Новини   
Прочетен: 2388 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
    image                                                                                Говорителя на Ватикана и губернатор на Калифорния дават старт за масово обезлюдяване на Земята.                                                                                                                        Целта, макар и трудна е за отстраняване от планетата ни Земя на шест милиарда души с цел да донесе на планетата ни това, което те рекламират като "Устойчив капацитет от само един милиард жители на Земята." Но този път „Дневният ред на обезлюдяването” ще бъде иницииран от Ватикана. Професор John Schellnhuber е бил избран като говорител на Ватикана изхождайки от папския документ относно изменението на климата. Той е професор, който преди това каза, че планетата ни пренаселена от най-малко шест милиарда души?! Сега, Ватикана му дава платформа, която мнозина очакват да доведе до официална декларация на Църква в подкрепа на радикалната идея за обезлюдяването в името на "Науката за климата". "Документът за учението, наречено енциклика, е насрочен за обявяване на 18 юни в Vatican City, съобщава Breitbart.com . "Може би с изключение на енцикликата през 1968 г. за контрацепция, нито един друг документ Ватикана не е чакала с такова нетърпение."
Новия „Планетарен съд” има за цел да държи властта над всички народи ... или - един тесен кръг от хора да управлява всички хора на земята.
Schellnhuber мечтае "Planetary Court" да се ръководи от нова "Земна Конституция", която би позволила власт над всеки народ и правителство на планетата. Както самият той обяснява в този документ на HumansAndNature.org , той е привърженик на единно всемогъщо, климат - фокусирано световно правителство, което ще управлява планетата ... буквално "чрез научна диктатура" въз основа на "науката" за промяната на климата, а той може да се променя всяка година!!
Както казва Schellnhuber: Позволете ми да завърша този кратък принос с идеята ми за тези ключови институции, които биха могли да доведат до по-сложна – но и следователно по-подходяща версия на конвенционалното "световно правителство". Глобалната демокрация може да бъде организирана около три основни дейности, а именно:
(I )Конституция на Земята; (II) на Глобалния съвет; и (III) на Планетарен Съд. Не мога да обсъдя тези институции във всеки детайл тук, но бих искал да покажа най-малко, че: - Конституцията на Земята ще надхвърли Хартата на ООН и ще позволи да се идентифицират онези основни принципи, ръководещи човечеството в стремежа му за свобода, достойнство, сигурност и устойчивост;
Световният Съвет ще бъде съвкупност от лица, избрани пряко от всички хора на Земята, който не трябва да бъдат ограничени от географски, религиозни или културни квоти;
И: - Планетарният съд ще бъде транс национално юридическо лице отворено за жалби от всички, особено по отношение на нарушения на Конституцията на Земята! Schellnhunber, с други думи, смята, че един нов свят на правителството може да създаде "свобода" за човечеството от диктувайки му с новия Планетарен съд водейки се от Конституцията на Земята, които без съмнение ще започне с обявяването на факта, че на планетата ни може да поеме само един милиард души!!!! Другите шест милиарда, по някакъв начин просто трябва да изчезнат. Така че, вместо на закон за правата, този нова Земна конституция ще бъде основана на законопроект на смъртните случаи и световно правителство, което може да заповяда избиването на милиарди човешки същества, само за да "Спаси климата"! "В безпрецедентен енциклика на темата за околната среда, Папата се очаква да утвърди, че при експлоатацията на ресурсите на планетата човечеството е преминало естествените граници на Земята ", съобщава The Guardian"... тоест светът ще бъде изправен пред гибел, без революция нито в сърцата нито в умовете." Гардиън продължава да съобщава: . Благородната мисъл на Папата е: " Насочена към промяна в сърцето ни, което ще ни спаси, а не технологиите или науката . Те не могат… Ще ни спаси етичната трансформация на нашето общество ", допълни кармелита Отец Eduardo Agosta Scarel, специалист по климатични атаки с Хаарп, който преподава в Папският Католически университет в Аржентина, в град Буенос Айрес.
  image                                                                                                   Путин казал  на  руснаците, че техен "свещен дълг", е да бъдат патриоти/да мрат...                                                                                                                                                                                
NaturalNews) Depopulationists                                                    



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: budha2
Категория: Други
Прочетен: 8684120
Постинги: 4190
Коментари: 1130
Гласове: 1577
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031