Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.12.2018 14:20 - Терелиг 2 част
Автор: rainman Категория: Лични дневници   
Прочетен: 824 Коментари: 2 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Здравейте, пак съм аз, Терелиг. Помните ли ме?
И да не ме помните все ми е тая. Не е важно да знаете кой съм, а да ме слушате, така де, да прочетете какво ви пиша. Писането е по-лесно от говоренето понякога... Не мислите ли? Така ще си спестиш реакциите на съсухрените консерви, които имам чувството, че не са живели никога; ще пропуснеш и превърналите се в банални нищо незначещи клишета, които масата лицемери сипят по път и над път.
Миналият път ви споменах, че искам да избягам от вкъщи. Е, не съм го направил все още, но не защото ме е страх... Да не вземете да ме помислите за страхливец! Просто наскоро успях да разкодирам порноканалите. И сега съм се отдал на учене, така да се каже. Какви неща само открих, предполагам не сте и подозирали... А и да сте, се срамувате да говорите за тях. И сега си мисля, казват, че любовта идвала от сърцето... обаче, сърцето, както знаем от часовете по биология, няма връзка със задника, даже е далеко от него... Та, след няколко дни изучаване и изследване на документалните кадри, установих, че любов, сърце и задник, са здраво преплетени по много странен начин. Мистерия направо!
А вие знаехте ли за тази връзка, или може би, за това приложение на момичешкото дупЕ? Е, понякога явно и на момчешкото, но за това не ми се говори... дори не ми се и мисли...
А под какви ъгли може да се извие женското тяло само, да го е...
Предполагам, че и това е вид изкуство... един вид, порно режисьорът е съвременен Бокачо. Или може би, Бокачо бил средновековен воайор и перверзник? Таковам ли му майката.
Дъртият простак е доста странен. По-точно не мога да разбера отношенията му с комшиите. Вечер, докато си пие ракията със свински пръжки и сланина, си пуска сладко-сладко колоритни попържни срещу целия блок. Но, ако утре му потрябва помощ от същите, без свян чука на вратите им. Не разбирайки, веднъж се реших да го попитам, а той отговори кратичко : „Виж сега, вагабонтин, комшията е човекът, на чиято врата можеш да се изпикаеш щом ти е на кеф, но щом си в беда, е длъжен да се претече на помощ!“
Това с пикаенето го разбирам до някъде... Вечер, когато се разкарваме със съседските пичове, пиейки бира, най-голямото удоволствие и признак за сила, е да се изпикаеш на някое осветено обществено място. Значи, застанал си прав в някоя градинка или паркинг, с разкопчан цип, и държиш нежно жезъла на властта, и докато се изтича мъжествено топлата струя, ти си непобедим! Никой нищо не може да ти направи! Поне, докато трае този кратък сублимен момент.
Все пак, надали има по-момчешко занимание от пикането прав, където и когато ти падне. Направо съжалявам момичетата, че са лишени от това удоволствие.
Само не разбирам мъжете, които се вживяват като жени, как го правят... Нали при гейовете едният е мъжа, а другия жената?! Значи, този който е жената, трябва да клечи, нали така?
Но за тях някой друг път. Айде, Чао!
 



Гласувай:
3



1. vesever - ЧНГ, Васко!
01.01.2019 13:46
ЧНГ, Васко!
цитирай
2. rainman - .
01.01.2019 21:20
ЧНГ и на теб :)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: rainman
Категория: Новини
Прочетен: 454511
Постинги: 223
Коментари: 170
Гласове: 574
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол