Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.12.2016 21:05 - Относно една публикация в parallelreality-bg
Автор: rainman Категория: Лични дневници   
Прочетен: 768 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.12.2016 21:18


 "Първоначално е съществувала нещо като ОРГАНИЧНА земна платформа, която е била умишлено модифицирана, така че да се създаде затворена времева верига, която се повтаря отново и отново. На практика ние живеем в нея от времето на Атлантида и смяната на полюсите. Когато се извършва смяна на полюсите, се създава пукнатина във време-пространството на нашата реалност и това позволява да се „инсталира“ нова реалност."
 Съвършена глупост. Кант доказва априори, че времето и пространството съществуват в човешкото съзнание, те са понятия, обесняващи околната среда, а не реални обекти. Съвременната квантова физика потвърждава това твърдение. Авторката спекулира поради липса на елементарни познания.
"(1)Точно ТАЗИ подробност обаче, ми позволи да се усъмня в цялата схема постоянно задавайки си въпроса: „Защо хората трябва да плащат за да се излекуват?“ Нали когато отидем в „пето измерение“ ще можем да „манифестираме“ всичко от което имаме нужда от енергията, която ни заобикаля. Така че – защо е целия този паричен аспект?(2) Цялата постановка беше зловещо сходна с историите за Атлантида и лечебните храмове на тяхната цивилизация. Става дума за магическите лечебни камери чрез които всеки можел да остане продължително време в младо и красиво тяло. Това, което не се казва в повечето случаи обаче, е факта, че това важало само за тези, които можели да си платят за „услугата“. На всичкото отгоре част от „лечението“ включвало сексуални роби, които помагали на „пациента“ да вдигне своята кундалини, която впоследствие да бъде източена като енергия."
Този цитат го разделям условно на две части. (1) Става въпрос за някакво алтернативно лечение, което уж трябва да е безплатно, някаква форма на това, което е било по времето на комунизма, само че след това се набляга на някакво "пето измерение" (петилетка, петолъчка), без да се уточнява що е това чудо. (2)След това се акцентира върху "магически лечебни камери" и митът за Атлантида, чрез които си запазваш младостта. Само че, от немай си и откъде се оказва, че това важало "само  за тези, които можели да си платят услугата". Следва и частта за "сексуалните роби"... тоест процедурите с кал и еротичните масажи адаптирани към някаква фентъзи драма с привкус на жълто-розова сапунка. Интелектуалният капацитет на авторката е забележим.
  "Истината е, че нашето съзнание е захванато в капана на тяло, което е под пълния контрол на една йерархия от същества, които използват нашата енергия като хранителен източник. Ние сме под тяхната „магия“, повтаряйки едни и същи цикли. Тези които са имали възможността да се свързват с „боговете“ в някои от своите инкарнации в различните времеви периоди си спомнят за някои от „даровете“ и посланията, които са им били дадени да разпространяват. Подобни съобщения биват предавани и днес, а голяма част от хората, които ги разпространяват, не си дават сметка, че са част от една измамна схема. Животът на планетата се е превърнал в борба за оцеляване, което автоматично води до това да искате да излекувате тялото си и да живеете на една нова „магическа планета“, където да имате всичко което искате. Ние имаме свободната воля да изберем, но в крайна сметка предпоставките винаги са нагласени по начин, който да ни накара да изберем „затвора“."
Тази част е плод на неправилната интерпретация на "Матрицата", където е екзистенциалната философия е представена под формата на фантастика. Акцентира се и върху това, какво може да доведе срастването между виртуалния свят и реалния. Отново липса на адекватност. А кои, пък, са тези, които са се свързали с боговете в предишни инкарнации, та и си спомнят на всичкото отгоре, също не се споменава, просто се изръсва една информация изсмукана от пръстите/



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rainman
Категория: Новини
Прочетен: 452189
Постинги: 223
Коментари: 170
Гласове: 574
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол