Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2018 16:25 - Защо извънземните клечат в полето
Автор: rainman Категория: Изкуство   
Прочетен: 1555 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 02.09.2018 20:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Човекът със своя инстинкт за покоряване е постигнал велики неща. Покоряването на морските дълбини, на небето- от първия полет с балон, през братя Райд, Юри Гагарин, Нийл Армстронг и Едуи Олдрин, до пращането на електромобил на Марс, бележат триумфа на инженерната мисъл! Или впрягането на парната енергия- дала тласък на научно-техническия прогрес, задвижила индустриализацията и урбанизацията,  направила от селенина гражданин. Следва един нов етап в изкуствата- създаването на кинематографа и развитието на киното!

 

Отдал се на тези си размисли, ме мъчи един фундаментален, философски, дори и естетически проблем... Защо извинземните кацат винаги в царевицата или пшеницата? Защо веднъж не кацнаха у бостана... или в патладжана да речем? Ами в марулята? Та, тя е идеална за целта- мека, ниска, няма опасност да задръсти двигателите на тоалетната... пардон- летящата- чиния с кочани.

Да не би да рафинират биогориво, с което да лети космическият им сервиз? Може да са екоактивисти, като ПП „Зелените“, и да обират грантове...  Но все пак не отиват у краставичака... Може и те да си имат стандарти, като евробюрократите- да не са преклено къси, чепати и т.н...

От сферата на вероятностите може да са и вегани... Иначе щяха да откраднат някоя и друга крава, прасе... А, те, гадовете, кацат насред майната си, в царевицата, без дори да кажат едно „Здравейте! Идваме с мир!“, пък ако ще да те изядат после. Идват, кацат, клечат у кукуруза, и си тръгват ни лук яли, ни лук мирисали... От Холивуд знаем, че инопланетяни, които не се опитват да те изядат, не са никакви инопланетяни!

Може пък да предпочитат бърбън и уиски пред ракия... Мръсни соросоиди! Знаех си аз, че са на грантове гадните им бежанци. Иначе колко трябва да си прост, да се хванеш от на майкаси гъза, за да кацнеш у цървичака?!

Или да разгледаме през призмата на фройдизма фиксацията им към кочаните. Може при тях да преобладават феминизираните самки, или да са безполови, т.е., да си нямат атрибути... Нуждичка все пак, какво да правиш. Но, нямат ли си синтетични? Ако посетят земен сексшоп, ще им увиснат неземните чейнета от разнообразието. То, по големина, по цвят, дебелина, по целево отверстие...  Значи, пак опираме до параграфа с екоактивистите и краставиците...

По всемирният закон за всеобщата гадост, нещата може да са по-прости, и зловонни... Може тук да е галактическата тоалетна. Кацат, изръсват самосвала с кереч, царевицата е висока, а те по метър и двадесет, гадовете им нЕдни. 




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: rainman
Категория: Новини
Прочетен: 452218
Постинги: 223
Коментари: 170
Гласове: 574
Спечели и ти от своя блог!
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол